Contact

De praktijk is gesloten wegens persoonlijke omstandigheden.

Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u  deze altijd vrijblijvend stellen via het contactformulier of bel 

073-6418539
Afspraken kunnen gemaakt worden op maandag, woensdag of vrijdag om 10:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur, 16:00 uur en 19:30 uur. 
 

ROUTE

 

A2 vanaf Utrecht en Eindhoven

In beide gevallen bij Den Bosch de A59  richting Waalwijk aanhouden en afrit 47 Maaspoort nemen, (eerste afrit).
Einde afrit rechtsaf, de Maaspoort in. 

A59 vanaf Waalwijk

Neem afrit 47 Hedel, Maaspoort, (laatste afrit)
Einde afrit linksaf, de Maaspoort in

Vanaf de Maaspoort

Bij de 1e rotonde rechtdoor.
De 2e rotonde ¾ nemen
de Troelstradreef in.

Rijdt 75 meter tot splitsing en houdt daar rechts aan.
Je ziet nu aan de rechterkant meteen de Groen van Prinstererlaan, maar ga hier aan voorbij tot je voor de tweede keer Groen van Prinstererlaan ziet. Dat is na zo’n  300 meter aan de rechterkant.

Dit is op een kruispunt met een grote ronde bobbel in het midden (snelheidsremmer). Ga daar rechtsaf de Groen van Prinstererlaan in en rijdt naar nr. 13. Er is een parkeerpleintje schuin links aan de overzijde. 

Bezoekadres 

Groen van Prinstererlaan 13
5237 CL ‘s-Hertogenbosch

Wilt u een afspraak maken?  
Vul dan het afspraakformulier hieronder in of bel 073-6418539

afspraak maken 

U kunt hiernaast aangeven dat u een afspraak wilt maken.

Ik neem na ontvangst van het formulier altijd eerst contact met u op om uw vragen te beantwoorden en/of een datum in te plannen voor een intake of behandeling.

U krijgt altijd een reactie van mij. Heeft u deze niet ontvangen controleert u dan ook uw spamfolder? Omdat info@massagepraktijk-lavendel.nl misschien nog niet in uw contactenlijst staat kan het zijn dat het bericht daarin terecht is gekomen.

 

  Tarieven en vergoedingen

  Tarieven voor massages en behandelingen:

  Vanaf 1 maart 2022

                 40 minuten € 50,-

                 60 minuten € 70,-

                 90 minuten € 90,-

  Alle genoemde tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

  Als je de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten, krijg je (een deel van) de behandeling vergoed bij zorgverzekeraars.

  Voor vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering – dus ook voor complementaire geneeswijzen – betalen cliënten geen verplicht eigen risico of wettelijke eigen bijdrage.

  Het wordt altijd aangeraden om eerst de polis te checken en de zorgverzekeraar te raadplegen, voorafgaand aan het beginnen van een complementaire behandelwijze of therapie.

  Afspraak afzeggen

  Indien u een gemaakte afspraak wenst te verzetten dan kan dat. Ik verzoek u wel om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. U kunt dat per e-mail doen of telefonisch contact opnemen. In het weekend kunt u een afspraak afmelden door de voicemail in te spreken.

  Als u de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt dan zijn er kosten aan verbonden zijnde € 40,-. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

  Heeft u Corona gerelateerde klachten dan kunt u uw afspraak kosteloos annuleren. We plannen dan gelijk een nieuwe datum in.

  Algemene voorwaarden | Klachten

  Massagepraktijk Lavendel houdt zich aan de VBAG beroepscode en stelt de belangen van de patiënt centraal in de therapie.

  Informatie wordt alleen naar buiten gebracht met toestemming van de patiënt, huisarts, specialist, of ouders.
  Collega therapeuten kunnen informatie verstrekken met toestemming van de cliënt.

  De cliënt wordt vooraf op de hoogte gebracht over de kosten per behandeling. Voor elke behandeling vindt telkens een gesprek plaats en wordt besloten of de therapie een vervolg zal krijgen. De kosten van de behandeling dienen na afronden van de behandeling te worden voldaan en de cliënt krijgt een declaratie mee die hij/zij zelf kan indienen bij de zorgverzekeraar. Vooraf kan geïnformeerd worden bij de verzekeraar of deze de kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Stuur de declaraties in en bewaar zelf een kopie. Op de declaraties staan het VBAG licentienummer, AGB code, RBCZ code altijd vermeld.

  Bij afwezigheid voor langere periode dan vier weken kan Massageprakijk Lavendel voorstellen om een collega in te schakelen. In het geval dat de cliënt dit niet wenst kan hij dit schriftelijk kenbaar maken.

  Klachten en geschillen

  Kwaliteit en integriteit zijn belangrijk voor mij. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan waardeer ik het als u uw klachten over de behandeling met mij bespreekt. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Komen wij er dan samen niet uit, dan kunt u zich alsnog wenden tot de VBAG.

  Via VBAG kan een klachtenformulier aangevraagd worden. Deze zorgt dan voor de doorzending en zal de envelop niet openen als daarop ‘klachtencommissie’ is vermeld. De klachtenfunctionaris zal vervolgens onderzoek doen naar de klacht en eventueel assisteren met het formuleren van de klacht. Het doel is dat wij met klachtenfunctionaris, gezamenlijk tot een oplossing komen. Is er na de wettelijke termijn van 6 weken (uiterlijk 10 weken) geen bevredigende oplossing dan kunt u naar de Burgerlijke rechter gaan of contact opnemen met de Geschillencommissie (art. 18-23 Wkkgz).

  Massagepraktijk
  Lavendel Den Bosch

  Gr. van Prinstererlaan 13
  5237 CL 's-Hertogenbosch

  Telefoon:  073-6418539
  K.v.K.: 17250876
  BTW: NL 001272006B56
  Bank: NL83ABNA0481805923
  RBCZ licentie | VBAG licentie

  Privacy beleid

  volg ons

  rbcz