intake & werkwijze

We starten met een intakegesprek waarin we uw klachten, achtergronden en wensen bespreken. De behandeling wordt totaal afgestemd op uw situatie.
Op basis van het behandelplan wordt een op u afgestemde massagetherapie of energetische therapie gekozen.

behandeling 


Bij de intake wordt een dossier aangelegd. Deze wordt na iedere behandeling bijgewerkt.
In dit dossier worden persoonsgegevens verwerkt die wettelijk verplicht worden gesteld.
Lees ook het privacybeleid waarin precies staat wat ik met deze gegevens doe en hoelang
ik deze bewaar.

Ieder vervolgconsult wordt gestart met een gesprek en er wordt gekeken wat het effect is geweest van de voorgaande massage. Daarna wordt het vervolg van de behandeling gekozen. Van alle behandelingen en massages die beschreven zijn op deze website kan er telkens een ingezet worden of een geschikte combinatie toegepast worden.

Tevens wordt afgestemd op de geestelijke achtergrond van de klacht. U ontvangt adviezen en een stappenplan. Ik werk aan herstel en evenwicht, ontwikkeling en groei.

Voor therapeutische behandeling wordt voor (een deel van) de behandeling een vergoeding verstrekt  door de zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering. 

 

intakegesprek

Hierbij wordt gekeken naar de klacht op het moment, de ziektegeschiedenis, familiaire belasting, medicijngebruik, conditie en levenskwaliteit. Bij het intakegesprek maak ik eventueel gebruik van een korte familieopstelling. Hierdoor krijgen we een beeld van de gedragingen en gevoelens die door verstrikkingen je geborgenheid en vrijheid beperken.

massagetherapie

Afhankelijk van uw klachten kan worden gekozen voor massagetherapie zoals helende massage, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage, voetreflexmassage, metamorfosemassage, vlindermassage of klankmassage.

Energetische therapie

Energetische therapie is een oeroude natuurlijke behandelmethode die simpel gezegd universele energie gebruikt om je gezond te maken of te houden en/of om de trillingsfrequentie te verhogen. Ik werk vanuit een holistische filosofie. De focus ligt niet op het behandelen van de ervaren symptomen, maar er wordt naar de mens in z’n totaliteit gekeken. Lees meer….

Massagepraktijk
Lavendel Den Bosch

Gr. van Prinstererlaan 13
5237 CL 's-Hertogenbosch

Telefoon:  073-6418539
K.v.K.: 17250876
BTW: NL 001272006B56
Bank: NL83ABNA0481805923
RBCZ licentie | VBAG licentie

Privacy beleid

volg ons

rbcz