intake & werkwijze

We starten met een intakegesprek waarin we uw klachten, achtergronden en wensen bespreken. De behandeling wordt totaal afgestemd op uw situatie.
Op basis van het behandelplan wordt een op u afgestemde natuurgeneeskundige behandeling of massage gekozen.

behandeling 


Bij de intake wordt een dossier aangelegd. Deze wordt na iedere behandeling bijgewerkt.
In dit dossier worden persoonsgegevens verwerkt die wettelijk verplicht worden gesteld.
Lees ook het privacybeleid waarin precies staat wat ik met deze gegevens doe en hoelang
ik deze bewaar.

Ieder vervolgconsult wordt gestart met een gesprek en er wordt gekeken wat het effect is geweest van de voorgaande massage. Daarna wordt het vervolg van de behandeling gekozen. Van alle behandelingen en massages die beschreven zijn op deze website kan er telkens een ingezet worden of een geschikte combinatie toegepast worden.

Tevens wordt afgestemd op de geestelijke achtergrond van de klacht. U ontvangt adviezen en een stappenplan. Ik werk aan herstel en evenwicht, ontwikkeling en groei.

Voor therapeutische behandeling wordt een vergoeding verstrekt door de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraars.   
 

intakegesprek

Hierbij wordt gekeken naar de klacht op het moment, de ziektegeschiedenis, familiaire belasting, medicijngebruik, conditie en levenskwaliteit. Bij het intakegesprek maak ik eventueel gebruik van een korte familieopstelling. Hierdoor krijgen we een beeld van de gedragingen en gevoelens die door verstrikkingen je geborgenheid en vrijheid beperken.

massagetherapie

Afhankelijk van uw klachten kan worden gekozen voor massagetherapie zoals klassieke massage, helende massage, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage, voetreflexmassage, metamorfosemassage, vlindermassage of klankmassage.

natuurgeneeskundige behandelingen

De natuurgeneeskundige behandelingen zorgen voor beter werkende lichamelijke en mentale processen. Iedere behandeling heeft zijn eigen doel en op basis van uw klachten wordt een passende behandeling ingezet, zoals:
Chakra Balans, Holistic pulsing, Dorntherapie & Breussmassage, Emotionele drukpunten, EFT en EMDR, Thetahealing, Access Bars, Handoplegging, Oorkaarsen, Moxeren, Leverpakkingen en Niercompressen.

Massagepraktijk
Lavendel Den Bosch

Gr. van Prinstererlaan 13
5237 CL 's-Hertogenbosch

Telefoon:  073-6418539

K.v.K.: 17250876
Bank: NL83ABNA0481805923

RBCZ licentie nr.: 911749R
VBAG licentie nr.: 2098019
AGB code: 90-038746
Prestatiecode: 24005

 

volg ons